A + A = A -
ورود کاربر     
 + ثبت نام

ورود





ورود خودکار

واژه رمز را فراموش کرده‌اید؟
عضو شوید

افراد آنلاين

7 کاربر در سایت حاضرند (3 کاربر در حال بازدید از درباره ما هستند.)

کاربر: 0
میهمان: 7

ادامه...
خانه >> اندازه گیری فیبر خام - درباره ما

اندازه گیری فیبر خام

فیبر ها به دو گروه فیبرهای محلول و غیرمحلول تقسیم می شوند. کربوهیدرات های محلول تحت عنوان NFE نیز خوانده می شوند. فیبرها باعث تسهیل حرکت مواد غذایی در دستگاه گوارش می گردند و با چربی باند شده و از افزایش وزن جلوگیری می کنند.

وسایل مورد نیاز:

1- هیتر

2- مبرد

3- ترازو

4- پارچه

5- قاشقک

6- بشر 500 سی سی

7- سود و اسید 1.25 درصد

8- بوته چینی

9- کوره

10- Oven

11- استوانه مدرج

12- آب مقطر داغ

13- قیف

روش آزمایش:

2 گرم از ماده غذایی را وزن نموده و داخل بشر با حجم 500 سی سی می ریزند. سپس 200 سی سی اسید سولفوریک 1.25 درصد را به آن می افزایند. به مدت نیم ساعت محلول را در حجم ثابت می جوشانند. سپس مواد را از صافی رد کرده و پس ماند را جدا می کنند. مواد باقیمانده را با 200 سی سی آب مقط داغ شستشو می دهند و در مرحله بعد مقدار 200 سی سی سود 1.25 درصد به آن می افزایند. سپس مجدداً به مدت نیم ساعت در حجم ثابت آن را می جوشانند.

مرحله شستشو و صاف کردن مواد را تکرار و سپس با 15 سی سی الکل مواد را می شویند. سپس مواد را در Oven  قرار داده و پس از توزین، به مدت 24 ساعت در دمای 600 درجه سانتیگراد کوره قرار می دهند. در نهایت کروز و خاکستر را نیز وزن می کنند.

وزن کروز با خاکستر را از مجموع وزن کروز و پس ماند کسر نموده و سپس بر وزن ماده غذایی تقسیم می کنند. 

انتخاب زبان